Ideallyfree

Mixx Awards 2011’de Gecenin Yıldızı Bumads’ten!

22 Şubat Çarşamba akşamı Koç Müzesi’nde düzenlenen Mixx Awards 2011 ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin lider sponsoru Bumads ise açıkladığı sürprizle geceye heyecan kattı.

22 Şubat Çarşamba akşamı Koç Müzesi’nde düzenlenen Mixx Awards 2011 ödülleri sahiplerini buldu.  Gecenin lider sponsoru Bumads ise açıkladığı sürprizle geceye heyecan kattı.

Dijital dünyanın en iyilerinin belirlendiği gecede Bumads, “Bumads Yıldızı” seçilen bir katılımcıyı New York’a uçuracak!

Marka ve ajans dünyasına yön veren isimlerin bir araya geldiği Mixx Awards 2011’de 25 farklı kategoride ödül verildi. Aynı gecede  Mixx Awards 2011 ödül töreni süresince katılımcılar, Bumads standlarında çekilen fotoğraflarını Twitter hesaplarından paylaştılar ve Bumads’in yıldızı olmak için yarıştılar. Twitter üzerinden gerçekleştirilen bu etkinlik reklam dünyasında heyecan yarattı.

Etkinlik sonunda katılımcılar arasından seçilen Yandex’ten Çağdaş Önen, 4 gün boyunca New York’ta gerçekleşecek “Blogworld Expo & Social Media Summit”i izleme fırsatı kazandı. Gecenin ikinci sürprizi ise “Bumads Yıldızları” etkinliğine katılan davetlilerin fotoğraflarının Bumads reklam platformu aracılığı ile yüzlerce blogdan da yayınlanacak olmasıydı.

Yaratıcı reklam ve kampanyaların en iyilerinin belirlendiği gecede ödül alan Wanda Digital, 41? 29!, MagiClick ve C-Section gibi sektörün önde gelen ajansları Bumads standında göründü.

Sosyal medyada marka ve ajanslara rehberlik eden Bumads’in Mixx Awards ile başlayan sürprizleri reklam dünyasını şaşırtmaya devam edecek.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Funda Tabak

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler lisans eğitimini tamamladıktan sonra geleneksel pazarlama, online itibar yönetimi, işveren markası, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama konularında çeşitli şirketlerde çalıştı. Sa-ba, Döksan, Ileri Group, Araymond gibi üretim firmaları ile Coca Cola İçecek, Assan Alüminyum, Turkcell, Mercedes, Novartis, Cargill, Pfizer, YKB gibi müşterileri bulunan danışmanlık yoğunluklu firmalarda B2C ve B2B pazarlama yöneticiliği yaptı.

2010 yılından beri ideallyfree.com’un içeriklerini koordine ediyor. 2023 yılında Yönetim Bilişim Sistemleri bölümününü tamamladı. Şuan Dubai merkezli bir firmada proje yöneticisi olarak çalışlıyor.

2 yorum